Even voorstellen...

 

Ik ben Loesan Peters- van Duifhuizen, getrouwd en moeder van 3 kinderen van 16, 18 en 20 jaar.

Vanaf 1983 ben ik werkzaam binnen Stichting "De Waalboog" te Nijmegen waarvan 24 jaar in de zorg en vanaf 2007 als opleidingsfunctionaris. Naast mijn werk wil ik graag mijn passie volgen en mijn talenten verder uitbreiden als coach en adviseur voor jongeren en volwassenen.

In Januari 2011 ben ik geslaagd voor de Bachelor of Education (Docent Gezondheidszorg en Welzijn)aan de HAN te Nijmegen. Mijn coachingsvaardigheden voor volwassenen heb ik de afgelopen jaren verder ontwikkeld bij Coachboulevard van Marijke Lingsma in Utrecht (Leergang Individuele Coaching Post-HBO) en de opleiding tot Kindercoach (van 0 tot 21 jaar) heb ik gevolgd bij het CIVAS in Haarlem (HBO en geregistreerd bij STIBAG registratienr. 5912 ).

In Augustus 2012 ben ik gestart met mijn eigen praktijk Animi Vivere.

Zowel als coach, docent, studieloopbaanbegeleider, opleidingsfunctionaris en ouder zie ik waar jongeren en volwassenen mee kunnen en komen te zitten en hoe moeilijk het soms is om de juiste keuzes te maken.

  •  Met name jongeren komen met veel (nieuwe) dingen in aanraking en in nieuwe situaties terecht. Er wordt steeds meer van ze verwacht in onze snelle, dynamische, steeds veranderende samenleving. En juist in deze roerige fase moeten belangrijke beslissingen worden genomen en wordt de basis gelegd voor de verdere toekomst. Soms is dat gewoon even teveel gevraagd. Een heftige tijd met grote stappen naar zelfstandigheid en meer verantwoordelijkheid.
  • Voor volwassenen zijn er van die momenten dat het goed kan zijn om doelen op werkgebied of privé op een rijtje te zetten. Vervolgens onder de loep te nemen waardoor je met meer passie en plezier je leven invulling kunt geven en je doelen kunt bereiken! Want vergeet het niet "Durf te leven.....pluk de dag" 

  •  Voor organisaties verzorg ik specifiek en doelgerichte trainingen afgestemd op uw organisatie. De training zal creatief en inspirerend verzorgd worden voor u en uw medewerkers. 

Vanaf 2015 ben ik Hoofddocent bij het SBO (Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid) voor de cursussen Ketenregisseur Risicojeugd en Overlastcoördinator.  

Ook heb ik in 2015 de cursus "Inzicht in dwingende groepsculturen" gevolgd en "Blended Learning Designer" volbracht en kan ik voor uw organisatie originele en creatieve blended learning cursussen ontwikkelen. 

 

 

 

powered by keesweb.nl